Team

Chi is de kok van het centrum. Naast dat zij een uitstekende kok is heeft zij ook een uitstekende klik met kinderen. Zij is geduldig, flexibel en streng waar nodig. Er zijn altijd kinderen in en rond de keuken die haar graag willen helpen en van haar leren.

Phoung werkt als leerkracht. Zij is jong, enthousiast en heel leerbaar. Omdat zij zelf doof is, is zij daarmee ook een voorbeeld voor dove jongeren. Daarnaast is zij onderwijskundig sterk en heeft ze goed in de gaten wat elk individueel kind nodig heeft en kan.

Ly is adjunct-directeur en leerkracht. Zij is administratief zeer sterk en heeft een enorme drive om de kansen voor jongeren met een beperking te verbeteren. Dat komt omdat zij zelf lichamelijk beperkt is. Met haar kennis en kunde is zij een prachtig voorbeeld voor de doelgroep.

Hanh werkt als leerkracht. Zij is pedagogisch heel sterk: geduldig, zorgvuldig en houdt zichtbaar van elk kind. Daarnaast kan zij zeer goed omgaan met kinderen met moeilijk gedrag.

Van is als directeur verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het Centrum Tam Binh. Wij kennen haar als een zorgvuldige en enthousiaste vrouw. Daarnaast beschikt zij over een breed functioneel netwerk in en rond Hué, zet zij mensen in hun kracht en stimuleert ze het team.