Bestuur

marthe

Voorzitter
Marthe Tromp

Eind 2000 opende de School of the Beloved haar deuren en begin 2001 werkte ik een aantal weken als vrijwilliger op de school. Het was in die tijd een van de weinige plekken in Vietnam waar gehandicapte kinderen onderwijs konden volgen. Sindsdien ga ik minimaal eens per jaar een periode naar Vietnam. Vanaf 2010 werd ik tevens voorzitter van Stichting School of the Beloved. Ik ben erg dankbaar dat we met het starten van Tam Binh een deel van de staf en leerlingen een inspirerende nieuwe (werk)plek kunnen bieden. Voor Tam Binh ben ik onder andere eindverantwoordelijk voor het onderwijs- en pedagogisch beleid. Mijn onderwijsachtergrond komt hier goed van pas. Centrum Tam Binh is voor jongeren met een beperking een plek waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Dit inspireert me om steeds opnieuw te proberen mensen bereid te vinden om ons te steunen!

Ghislaine

Secretaris
Ghislaine van Heerde

Ik ken Marthe sinds 2016 en geniet van haar enthousiasme en betrokkenheid, in het dagelijks leven, en voor het Centrum Tam Binh. Ze heeft me aangestoken met haar verhalen en foto’s van de kinderen en het centrum. Ik ben dan ook trots dat ik sinds 2018 als secretaris van de stichting mijn steentje mag bijdragen. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en zie dagelijks wat onderwijs, maar ook een stukje aandacht, met kinderen doet. Ze bloeien op en ontwikkelen zich. Dat gun ik elk kind, zeker deze kwetsbare kinderen in Vietnam! Met het centrum kunnen we echt een verschil maken voor het kind en zijn familie.

irene

Penningmeester
Irene van der Avoort

Vanaf 2006 ben ik via Marthe betrokken bij haar projecten in Vietnam. In 2013 ben ik met Marthe naar Vietnam geweest om te werken in ons vorige project. Bij het oprichten van Stichting Tam Binh, heb ik de taak van penningmeester op me genomen. In het dagelijks leven werk ik als arts in Rotterdam. Mijn motivatie om me in te zetten voor Tam Binh komt voort uit de aanstekelijke passie waarmee alle medewerkers zich inzetten om de betrokken jongeren een betere toekomst te geven. In Nederland heb ik alle kansen en gelegenheid gekregen om te leren, en als arts blijf ik dat doen. Dat voorrecht gun ik ook de kinderen met een beperking in Vietnam: een toekomst begint bij begeleiding en onderwijs!

Jaarverslag 2020

Bekijken

Jaarverslag 2019

Bekijken

Jaarverslag 2018

Bekijken