Bestuur

marthe

Voorzitter
Marthe Tromp

Eind 2000 opende de School of the Beloved haar deuren en begin 2001 werkte ik een aantal weken als vrijwilliger op de school. Het was in die tijd een van de weinige plekken in Vietnam waar gehandicapte kinderen onderwijs konden volgen. Sindsdien ga ik minimaal eens per jaar een periode naar Vietnam. Vanaf 2010 werd ik tevens voorzitter van Stichting School of the Beloved. Ik ben erg dankbaar dat we met het starten van Tam Binh een deel van de staf en leerlingen een inspirerende nieuwe (werk)plek kunnen bieden. Voor Tam Binh ben ik onder andere eindverantwoordelijk voor het onderwijs- en pedagogisch beleid. Mijn onderwijsachtergrond komt hier goed van pas. Centrum Tam Binh is voor jongeren met een beperking een plek waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Dit inspireert me om steeds opnieuw te proberen mensen bereid te vinden om ons te steunen!

Michiel Sijbrand

Secretaris
Michiel Sijbrand

Toen Marthe mij vroeg of ik secretaris wilde worden bij Stichting Tam Binh, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik voel mij vereerd om een steentje bij te dragen aan deze mooie stichting. Marthe is erg betrokken en praat altijd vol passie over het Tam Binh centrum. Kinderen met een beperking uit arme gezinnen krijgen hier een kans én een plek om zich te ontwikkelen. Iets waar ze normaal gesproken in hun situatie niet voor in aanmerking zouden komen. Dat is hartverwarmend en ik voel mij hierdoor verbonden met het project. Mijn naam is Michiel Sijbrand en in het dagelijks leven ben ik tweedejaars student Social Work en daarnaast ben ik werkzaam binnen het sociale domein van de gemeente Voorst. Net als Marthe woon ik in Deventer, samen met mijn vrouw en twee dochters. Mijn werkzaamheden voor Stichting Tam Binh zullen voornamelijk bestaan uit het bijhouden van de website en het verzorgen van verslagen en nieuwsbrieven.

irene

Penningmeester
Irene van der Avoort

Vanaf 2006 ben ik via Marthe betrokken bij haar projecten in Vietnam. In 2013 ben ik met Marthe naar Vietnam geweest om te werken in ons vorige project. Bij het oprichten van Stichting Tam Binh, heb ik de taak van penningmeester op me genomen. In het dagelijks leven werk ik als arts in Rotterdam. Mijn motivatie om me in te zetten voor Tam Binh komt voort uit de aanstekelijke passie waarmee alle medewerkers zich inzetten om de betrokken jongeren een betere toekomst te geven. In Nederland heb ik alle kansen en gelegenheid gekregen om te leren, en als arts blijf ik dat doen. Dat voorrecht gun ik ook de kinderen met een beperking in Vietnam: een toekomst begint bij begeleiding en onderwijs!

Jaarverslag 2021

Bekijken

Jaarverslag 2020

Bekijken

Jaarverslag 2019

Bekijken

Jaarverslag 2018

Bekijken